top of page

Salon Las Campanas

Tango à la Carte Workshops 24 juni


Carlos en Mirella

Workshops in de Grote Kerk door

Carlos en Mirella.

niveau halfgevorderd/ gevorderd

16:15-17:15u Workshop 1) Rhytmic sequences in close embrace

17:15-18:15u Workshop 2) Tangowals – complex sequences & rhythm of the waltz Prijs: € 15,- per persoon per workshop N.B. Voor deze workshops kan men zich per paar opgeven via e-mail: tangoartalkmaar@gmail.com

klik hier voor een impressie van hun performance

Carlos en Mirella Santos David zijn performers en docenten. Als performers van de Argentijnse Tango zijn ze onder een breed publiek inmiddels bekend geworden door hun optredens en successen bij diverse concoursen. 1e plaats: UK Londen Tango Championship 2017 1e plaats: German Tango Championship ‘Tango de Pista’ 2016 Finalisten: Mundial de Tango 2016 in Buenos Aires Jury Tijdens: Tango Championship Moscou, Rusland 2016 2e Plaats: TV show ‘Everybody Dance Now’ RTL 4 in 2015


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page