top of page

Salon Las Campanas

TangoMarkt bij Tango à la Carte


Tangomarkt 24 juni in de Grote Kerk

De TangoMarkt is een onderdeel van het festival Tango à la Carte

13:00-17:00u 'TangoMarkt ', entree gratis ​In het schip van deze majestueuze Gotische kerk kan door liefhebbers gedanst worden op de muziek van DJ Bert Manck, afgewisseld met de livemuziek van het gitaristenduo ‘Camusto’ van Mark Boesveld en Ton Mulders.

Uitnodigen

Deze middag is een uitgelezen moment om je familie, vrienden en kennissen, die geen Tango dansen, kennis te laten maken met dit fenomeen. Voel je uitgenodigd om deze nieuwsbrief naar hen door te sturen.

Kennismaken met Tango

15:00-15:45 uur Een gratis kennismakingsles met de Argentijnse Tango door Crista & José Luis (tangodocenten van Luz de Luna). Aanmelden hiervoor is niet nodig!

Workshops door Carlos en Mirella

niveau halfgevorderd/ gevorderd​ 16:15-17:15u Workshop 1) Rhytmic sequences in close embrace 17:15-18:15u Workshop 2) Tangowals – complex sequences & rhythm of the waltz

Prijs: € 15,- per persoon per workshop N.B.Voor deze workshops kan men zich per paar opgeven via tangoartalkmaar@gmail.com

Marktkramen

En dan zijn er de kramen met o.a. tangoschoenen, tangotekeningen en schilderijen, kaarten, sieraden, tweedehands tangokleding en een echte ijscokar. En voor een massage van de vermoeide voeten kan men terecht bij masseuse Kyra Hoogzaad. En ondertussen kijk je je ogen uit naar de groepen wandelaars van de Wandelvierdaagse die hun laatste meters afleggen door de kooromgang van de Kerk.

Spelregels bij inbreng van tangokleding

Wil je zelf tweedehands tangokleding inbrengen? Lees dan hier de regels, die daarbij van toepassing zijn. Heb je vragen? Stuur dan een mail naar tangoartalkmaar@gmail.com

• De inbrenger neemt op zaterdag, dit kan vanaf 10:00 uur, de tangokleding en/of schoenen mee naar de Grote Kerk. Je zorgt zelf, indien nodig, voor hangers. Wij zorgen voor kledingrekken, kapstokken en tafels om de kleding/schoenen op uit te stallen. TangoArt stelt tasjes beschikbaar om de kleding in mee te geven. • Als inbrenger voorzie je de kleding/schoenen van een (opgespeld) prijskaartje met de gevraagde prijs en je naam. • In overleg met de kraamhouders laat je de kleding achter voor de verkoop en schrijf je je naam, je e-mailadres en het nummer van je bankrekening op een lijst. • Bij verkoop komt 15% ten goede aan TangoArt en wordt de opbrengst na afloop naar je bankrekening overgemaakt. We sturen je ook via e-mail foto’s van de prijskaartjes van de verkochte kleding/schoenen toe. • Voor het afsluiten zaterdagavond of wanneer je eerder vertrekt, neem je zelf de niet-verkochte kleding weer mee. Kleding die dan niet blijkt te zijn opgehaald gaat naar de kringloop.

Als je zelf enige tijd de kraam zou willen helpen bemannen, wordt dat zeer op prijs gesteld! Je kunt je daarvoor opgeven bij Louise Bos. Met elkaar gaat het weer een groot succes worden. Alvast bedankt voor de medewerking!


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page