top of page

Salon Las Campanas

Een wens vervuld!


Gouden Dagen is een landelijke stichting die zich inzet voor ouderen in alle gemeenten in Nederland (www.goudendagen.nl). In de woonzorgcentra De Boogaert en De Santmark van ViVa! Zorggroep staan wensbomen van Gouden Dagen. Alle ouderen woonachtig in Castricum mogen hun wens in één van deze bomen hangen. Mevrouw Kooij uit De Boogaert had een wens. Zij wilde graag een keer een voorstelling van tangodansen zien. Het bestuur van TangoArt werd benaderd om deze wens in vervulling te laten gaan. In samenwerking met Luz de Luna hebben op zaterdag 7 april een aantal tangodansers uit Alkmaar, belangeloos een dansvoorstelling gegeven voor de bewoners van de Boogaert. “Ik heb ontzettend genoten van deze ochtend. Ik kom uit een muzikale familie en het tangodansen wilde ik graag van dichtbij meemaken. Wat fijn dat mijn wens is vervuld” aldus mevrouw Kooij.


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page