top of page

Salon Las Campanas

Tango!Europa


Tango in de 21e eeuw is een wereldwijd fenomeen. Tango is overal te horen en wordt overal gedanst. Tango verenigt en verbindt en via de tango ontwikkelen zich vriendschappen.

Met het "Festival van partnersteden Europa in Darmstadt" viert Darmstadt het jubileum van de stedenbanden. In het kader hiervan organiseert ‘Tango!nitiative Darmstadt’ het evenement Tango!Europa op zaterdag 9 juni en nodigt daarvoor de tangodansers van haar partnersteden uit.

Vanwege deze band kunnen wij ook een subsidieaanvraag indienen bij de Gemeente Alkmaar voor reis- en verblijfkosten. En als speciale gasten hebben wij vrij entree. Wat zou het leuk zijn als wij met een aantal dansers op zaterdagmorgen 9 juni daar na toe zouden kunnen afreizen. Ook afhankelijk van het aantal deelnemers, kan dit via carpoolen gaan of huren we één of meer busjes. We verblijven in Darmstadt in een hotel en reizen in de loop van zondag 10 juni weer terug.

Het programma is als volgt:

14:00 - 18:00u Welkom! Europa met DJ Aage Hagerup "El Campesino" uit Trondheim. Noorwegen. Hij is een van de dj's in Tangoklubb in Trondheim. Meestal verlaat "El Campesino" zijn land niet - maar voor Tango!Europa maakt hij een uitzondering.

19:30 - 21:15u Concert met de Esquinas de Nuez (tangotrio uit Darmstadt)

21:30u - open eind. Celebrate! Europe met DJ Wolfgang Kienreich uit Graz, Oostenrijk. Wolfgang is medeorganisator van het Summerwine Tango Festival in Graz ... en DJ in en buiten Oostenrijk.

Zie voor verdere info:

http://www.tangoinitiative.de/TangoEuropa/

Graag aanmelden voor maandag 21 mei als je geïnteresseerd bent! tangoartalkmaar@gmail.com


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page