top of page

Salon Las Campanas

Word nu Vriend van TangoArt


Over ruim een maand is het weer zover en begint ons jaarlijkse tangofestival Tango à la Carte. Bij de organisatie voelt TangoArt zich gesteund door vrijwilligers en Vrienden. Om een mooi aanbod van evenementen te behouden en eventueel uit te breiden is die steun ook onontbeerlijk. Het bestuur van TangoArt wil nu zijn waardering laten blijken, door de Vrienden een korting te geven op de entreeprijs van de Noche de Tango op zaterdag 24 juni in de Grote Kerk.

Ben je nog geen Vriend, maar wil je dat wel worden en kunnen profiteren van deze korting, dan is nu het moment om Vriend van TangoArt te worden.

De minimale donatie als Vriend van TangoArt is € 15,- voor het hele jaar. Wij brengen onze waardering voor deze vriendschap tot uiting in kleine attenties.

Het bedrag kan worden overgemaakt naar IBAN NL10INGB 0008 153078 t.n.v. Stichting TangoArt o.v.v. Vriend. En wanneer je een grotere donatie zou kunnen doen, zijn wij daar buitengewoon erkentelijk voor.


Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page