top of page

Salon Las Campanas

Las Campanas 3 mei: Tangocollege


Het zal nog even duren tot we elkaar weer in de dans kunnen omhelzen. Maar we kunnen elkaar wel op een andere manier ontmoeten en ons samen in de tango verdiepen!

We nodigen je daarom graag uit voor het gratis Las Campanas online tangocollege op 3 mei van 19.30 - 20.30.

Bandoneonist en orkestleider Gerard van Duinen zal je dan een uur lang meenemen in de geschiedenis van de klassieke tangocancion 'Malena'. We verdiepen ons in de muziek en de tekst en luisteren naar de vaak zeer persoonlijke interpretaties die zangers en muzikanten sinds de jaren ’40 hebben opgenomen. Gerard weet je als geen ander onder te dompelen in de rijkdom van de Argentijnse tango. Door zo te luisteren zul je details horen die je normaal misschien ontgaan. Door samen deze muziek te analyseren zul je de tango 'Malena' voortaan snel herkennen in een milonga, en dat maakt dat je anders gaat dansen. “Malena zingt tango zoals niemand, en in elk couplet legt ze haar hart en ziel…”

Het Las Campanas tangocollege verloopt in een online vergadering via Zoom.

Schrijf je tijdig in door een mail te sturen naar gerardvanduinen@me.com. Je ontvangt dan zondag 3 mei per e-mail een uitnodiging voor het college en een uitleg over het gebruik van Zoom.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
bottom of page